Hirdetés

Szárnyal a Battlefield 2042, lenyomta a Battlefield V rajtját is

|

Erről számolt be a DICE közeledve az első hét végéhez.

Hirdetés

A korai hozzáféréses időszakot is figyelembe véve már több mint egy hete elérhető a Battlefield 2042, a franchise legújabb és eddig talán legvitatottabb darabja. A DICE több forrás szerint az EA nyomására, először egy battle royale játékot kezdett fejleszteni, amiből később mégis teljes értékű epizód lett.

A kapkodás és a fejlesztés közben hozott sorozatos rossz döntések sajnos érződnek a játékon, ami ugyan nem lett rossz, de nem biztos, hogy felismernénk, hogy Battlefield. A tesztünket ide kattintva olvashatjátok el.

Hirdetés

Ahogy ilyenkor lenni szokott, mindegyik, a játékkal foglalkozó fórumon találunk szép számmal csalódott játékosokat, akik a pokolba kívánják a fejlesztőket, a DICE pedig már azon fáradozik, hogy a felmerült hibákat javítsa és a visszajelzések alapján eleget tegyen a jogos kéréseknek.

Közben egy másik posztban azért a megjelenés sikerességéről is ejtettek néhány szót az illetékesek. A bejegyzés így fogalmaz:

"Csak néhány nap telt el a globális megjelenés óta és máris több millióan játszanak a Battlefield 2042-vel."

Az írás szerint majdnem kétszer annyi embert ért el az új epizód, mint anno a Battlefield V ugyanennyi idő alatt. Az előző rész ennyire korai időszakáról nincsenek információink, azt viszont tudjuk, hogy az első két hónapban 7,3 millió példányt adott el az EA a második világháborús lövöldéből, magyarán a Battlefield 2042 számai sem lehetnek rosszak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)