Hirdetés

Szárnyalnak az Xbox 360 eladások

|

Több mint 44 millió Xbox 360 talált gazdára eddig

Hirdetés

A Microsoft friss pénzügyi jelentése szerint jól megy a szekér a redmondiaknál.A júliustól szeptemberig tartó vizsgált időszakban a globálisan eladott Xbox 360 konzolok száma elérte a 44,6 millió példányt, míg a platformra eladott játékok számából kiderül, hogy jelenleg átlagosan 8.9-re emelkedett.

A három hónap alatt egyébként 2,8 millió konzolt adtak el, ami 38%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. Ehhez minden bizonnyal hozzájárult a Halo: Reach fergeteges sikere, ami a szeptemberi megjelenése ellenére még a vizsgált időszak alatt is képes volt 350 millió dollár bevételt termelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)