Hirdetés

Szavazz: Te mennyi játékot viszel végig abból, amit beszerzel?

|

Néhányan csak gyűjtik a játékokat, mások eleve keveset vesznek. Te melyik csoportba tartozol?

Hirdetés

Nekünk már csak szakmai kötelességünk is a lehető legtöbb játékkal játszani, jól értesültnek lenni velük kapcsolatban, viszont nyilván nincs időnk mindent befejezni. Nálam a tavalyi évből 13 játék vár még arra, hogy elkezdjem, de mindegyik legalább 10-12, de inkább 20-30 órás, belemerülős. Azt már inkább nem is mondom, a korábbi évekből mennyi minden maradt ki.

Hirdetés

A leárazások során általában sikerül raktározni ezt-azt, néha aztán csak egy későbbi leárazásnál látom, hogy mennyi minden van már meg. Szeretném, ha annyi időm lenne, amennyi kell, de csak áltatom magam.

Ti hogy vagytok ezzel? Csak olyan játékot vesztek, amivel játszotok is, vagy van úgy, hogy becsúszik pár cucc a raktárba?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)