Hirdetés

Szavazz: szerinted jó ötlet a havidíjas videojáték?

|

Xbox Game Pass, PlayStation Now, Google Yeti, EA Access - szépen lassan haladunk a játékipar Netflixes megoldásai felé. Véleményezzétek!

Hirdetés

Nem is olyan régen Paca elég sok időt szánt arra, hogy leírja szépen, tömött sorokban a Microsoft Game Pass kapcsán az ipar érdekes folyamatait, vagyis a "havidíjas játékkollekció hozzáférés" jelenségének térhódítását, ha már próbálunk valami emészthető nevet adni a pongyolán csak "játékipari Netflix modell" szlengben emlegetett fogalomnak.

Hirdetés

Sokat talán nem is kell ezt magyarázni, már a Google is gondolkodik hasonlóban, biztos, hogy egyre gyakrabban fogunk találkozni ezzel a megoldással. Bár piackutatásnak azért nem neveznénk, de nagyon érdekel minket, hogy ti mit gondoltok erről az új trendről, ezért itt alább található egy kellemes szavazás, vagy ha éppen semmilyen válasz nem tükrözi a ti zsigeri reakciótokat a téma kapcsán, akkor komment formájában osszátok meg velünk azt. A kérdés tehát adott, döntsetek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)