Hirdetés

Szavazz: te melyik elkaszált játékot élesztenéd fel?

|

Legyünk őszinték, nem mindenki zokogja tele a párnát a Scalebound kasza miatt, de nagyon mindig aggasztó, ha egy új IP veszik oda, és helyette csak a biztonsági folytatások és remasterek futnak a piacon. A kérdés adott: nektek mi volt a legfájóbb veszteség?

Hirdetés

Nemrég lett hivatalos: kaszát kapott a Scalebound, a Microsoft és a PlatinumGames 2014-ben bemutatott játéka nem készül el. Nem akarjuk bántani a produkciót, de mazur az E3-as bemutató után húzta a száját rendesen, most sem lepődött meg különösebben azon a híren, hogy zsákutcába futott a fejlesztés. Ezzel együtt persze nagy veszteség ez, mert eredeti ötletekre, új címekre mindig szükség lenne, és ha már ennyi munkát tettek valamibe, nagyon rossz látni annak kukázását.

Ilyenkor óhatatlanul eszünkbe jutnak azok a fájó pillanatok, amikor egy nagyon várt címet töröl egy kiadó, a publikum pedig csak értetlenül pislog, dühöng, kesereg. Nem szeretnénk feltépni a sebeket, de egy kis kellemetlen visszaemlékezés erejéig azért válaszoljatok: nektek mi volt a legnagyobb veszteség, melyik elkaszált címet hoznátok vissza azonnal, ha lehetne?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)