Hirdetés

Szavazz: Volt már, hogy beteget jelentettél egy játék miatt?

|

Jön valami, amire nagyon régóta vágysz, és ahogy lehet, játszanál vele - de a munka, suli közbeszól. Vagy mégsem?

Hirdetés

A múlt hét végén a közös szerkesztőségi címre, amit mindenki lát, érkezett egy levél Mocsytól, melyben közölte, hogy szabadságra megy erre a hétre, és külön kiemelte, hogy nem a World of Warcraft: Battle for Azeroth miatt. Persze mi hiszünk a véletlenekben.

Hirdetés

Közben mi, többiek nem engedve a csábításnak dolgozunk tovább, hiszen jön a gamescom, plusz nem akarjuk most, pont a Spider-Man, a Shadow of the Tomb Raider és a Red Dead Redemption 2 (meg még néhány más cím, embere válogatja) előtt ellőni a szabadnapjainkat. 2018-ban a fejlesztők bőven adnak okot a hirtelen és váratlan megbetegedésre, jól ki kell gondolnunk, mikor játsszuk ki ezt az ütőkártyát.

Veletek volt már, hogy egy játék miatt lógtatok suliból, munkahelyről? Nyugi, ha nem igazoltan, akkor sem áruljuk el senkinek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)