Hirdetés

Szavazz 2012 legjobb játékaira!

|

A legjobb kiadótól a legjobb játékig a te szavazatod befolyásolja a végeredményt.

Hirdetés

Ugye nem hittétek, hogy a GameStar kihagyja a nagy évértékelést és szó nélkül elmegy az idei legjobbak mellett? Hát persze, hogy nem!

Elrajtolt a GameStar saját szavazása, amelyben 2012 legjobb játékait keressük különböző kategóriákban. Minden vágyunk kideríteni, hogy mely volt az idei év legértékesebb szerepjátéka, milyen lövöldét preferáltatok jobban a többiekkel szemben, melyik kiadó vagy fejlesztőcsapat az, akit az egekig dicsértetek, mire gondoltok egyből, ha szemetek elé kerül a legjobb stratégia szó és így tovább. Szekciónként egyszer lehet voksolni, így érdemes a nagy döntés előtt átolvasni a lehetőségeket, mérlegelni, hiszen nincs törlési lehetőség, így talán kedvencünk akár le is csúszhat a dobogóról.

A GameStar gőzerővel keresi hát 2012 legjeit és minden szavazatra szükség van, amit a direkt erre az alkalomra kialakított aloldalon keresztül ejthettek meg. A határidő december 31. éjfél, a végeredményt pedig a 2013/01-es GameStar magazinban olvashatjátok majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)