Hirdetés

Szavazz: melyik PlayStation 4-exkluzívnak kellene még megjelennie PC-re?

|

A Horizon Zero Dawn és a Death Stranding után hamarosan jön a Days Gone is - mondd el, te mit látnál még szívesen!

Hirdetés

Ma megjelent a Returnal, a PlayStation 5 első igazán nagy exkluzívja, amit hamarosan a Ratchet & Clank: Rift Apart fog követni. A Sony egyelőre nem siet: eleve kell némi idő ahhoz, hogy a fejlesztők maximálisan ki tudják használni az extra erőt, így az igazán súlyos, tényleg forradalmi játékokra még egy-két évet várnunk kell, ráadásul továbbra is elkeserítő a készlethiány, még tavalyi előrendelők is várnak arra, hogy sorra kerüljenek, és megkapják saját konzoljukat.

Így legalább több idő marad arra, hogy pótoljuk az előző generáció kihagyhatatlan játékait. Számos kiváló exkluzívot kaptunk PlayStation 4-re, és ezek most sorra jönnek PC-re: május 18-án érkezik a 2019-es Days Gone, ami jelen állás szerint nem kap folytatást, de ezzel egy újabb közönségnek mutathatja meg a Sony, mire kell éveket várnia annak, aki nem szerez be egy PlayStationt.

Hirdetés

Tavaly a Horizon Zero Dawn látogatott el a platformra, és az ideiglenesen exkluzív, de nem a Sony által gondozott Death Stranding is játszható már egérrel és billentyűzettel. A lista még messze nem teljes, és kíváncsiak vagyunk, ti mire vágytok: jelöld meg alább az általad leginkább vágyott játékot! Ha kifejtenéd válaszodat, kommentben megteheted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)