Hirdetés

Szavazz: melyik tetszett a legjobban a PlayStation Showcase játékai közül?

|

Tartalmas, meglepetésekkel teli műsorral jelentkezett a PlayStation, így lesz miből válogatni.

Hirdetés

Gyanús volt az a csend, ami a PlayStation részéről kísérte az E3-at, és hogy a gamescomon mindössze a Horizon Forbidden West megjelenési dátumát harangozta be, de szerencsére nem a mondanivaló hiánya állt a háttérben: Jim Ryanék mindössze meg akarták várni, hogy senki és semmi se terelhesse el a figyelmet arról, amikor végre kiállnak a közönség elé.

Ez a pillanat tegnap késő este érkezett el, amikor is egy szűk háromnegyed órás műsor keretében 18 játékot és egy fura experimentális projektet láthattunk. Akadtak köztük már ismeretek is, amelyek némelyikéről kiderült, hogy mikor rajtolnak el, de a legnagyobb izgalmat természetesen az új bejelentések okozták.

Hirdetés

Nyilván mindenki különbözőképp értékeli a látottakat, mi sem lelkesedünk egyformán mindegyik játékért. Már csak emiatt is kíváncsiak vagyunk arra, hogy melyik nyerte el leginkább a tetszéseteket a műsorban szereplő multiplatform és ideiglenesen vagy teljesen exkluzív címek közül. Nem szégyen, ha valakinek inkább egy indie projekt keltette fel az érdeklődését, és persze olyan válaszopció is létezik, hogy egyik sem tetszett.

A szavazáskor ugyan csak egyet lehet megjelölni, de ha kész listát írtatok (akár sorba rendezve), azt is bátran megoszthatjátok velünk a kommentek között.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)