Hirdetés

Szavazz: neked hogy tetszik a Mafia: Definitive Edition megújulása?

|

Végre érdemi mennyiségű Mafia: Definitive Edition gameplay látható ahhoz, hogy valami véleményünk lehessen arról, mit is várhatunk a nagy klasszikus feltámasztásától.

Hirdetés

Tegnap végre lehetőségünk volt megmutatni nektek a Mafia: Definitive Edition első óráját egy livestream keretében, így végre Kaci is képet kapott arról, hogy a nem éppen a minőségi munkájáról ismert Hangar 13 képes-e úgy nyúlni a széria ékkövéhez, ahogy az megérdemli. A kolléga egyébként nem volt különösebben elájulva az eredménytől, de mi, akik a streamet néztük viszont abszolút kedvet kaptunk egy kis Mafia életérzéshez. Persze RG majd úgyis nekiugrik a maga gengszter lelkesedésével az alkotásnak, hogy legyen Mafia: Definitive Edition teszt az asztalon, de addig is mondjatok ti véleményt arról, hogy tetszettek a látottak!

Hirdetés

Egy határozott kattintás, és persze a lenti kommentszekcióban kifejtett vélemény is sokat tesz hozzá ahhoz, hogy képet kapjunk a nagyközönség első benyomásáról. Szóval, mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)