Hirdetés

Szavazz: szerinted hol kellene játszódnia a Grand Theft Auto VI-nak?

|

Számos pletykát hallottunk már arról, hová látogathatnak el a GTA 6 játékosai, mi viszont most a ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak a helyszín kapcsán.

Hirdetés

Nehéz már számon tartani, hányféle különböző pletykát és híresztelést hallottunk arról, hogy hol játszódik majd a Grand Theft Auto VI, mely fiktív vagy valós városba költözhetünk át hetekre, vagy akár hónapokra, ha egyszer végre tényleg megjelenik a játék. Többször felmerült például Vice City, de arról is lehetett hallani, hogy megfordulunk Liberty Cityben, és egy olyan városban is, aminek alapját Rio de Janeiro adta.

Természetesen továbbra sem tudjuk, hogy ezekből mi az igazság és mi a fikció, a hivatalos bejelentésig csak a tippelgetés marad nekünk. Ahhoz viszont nem kellenek konkrétumok, hogy a GSO olvasói megszavazhassák, nekik melyik város tetszene a legjobban. Alább erre nyílik lehetőségetek. 

Hirdetés

Az alábbi felsorolásban szerepel az összes eddigi GTA játékban felbukkant vagy megemlített város, továbbá a Manhunt 2-féle Cottonmouth és a Bullyban látott Bullworth is, mivel mindkét város számos GTA-utalást rejt, ezért a különböző tematikus oldalak a "GTA városok listájára" szokták írni őket. Ezek közül választhattok tehát most, de természetesen megadjuk a lehetőséget arra is, hogy teljesen új ötletet dobjatok be. 

San Andreas értelemszerűen azért nem szerepel külön a listán, mert az nem egy város, hanem egy egész állam, amelyben három fontos város (Los Santos, San Fierro, Las Venturas) található.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)