Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt április legjobb játéka?

|

Akira Toriyama egyik utolsó munkája éppúgy esélyes a cím megszerzésére, mint az elmúlt évek legpikánsabb akciójátéka, de akár egy másik játék is az élen végezhet. Csakis rajtatok múlik.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy mekkora elánnal kezdte az évet, áprilisra rengeteget veszített lendületéből a játékipar. Az ilyenkor megszokottnál jóval kevesebb újdonság látott napvilágot, ráadásul az elmúlt 30 nap megjelenéseinek tetemes hányadát portok és újrakiadások tették ki. Igaz, ennek helyzetnek is van előnyös oldala: a szóban forgó címek (Grounded, Sea of Thieves, Planet of Llana) potenciálisan több játékoshoz juthatnak el, akik pedig nem éreznek indíttatást a kipróbálásukra, ebben a csendesebb időszakban lefaraghatnak valamicskét az évek során felgyülemlett elmaradásaikból.

Ami a valóban friss alkotásokat illeti, az alulöltözött hősnővel támadó Stellar Blade, a Dragon Ball nemrég elhunyt atyjának elméjéből kipattant Sand Land, valamint a korai hozzáférésben debütált középkori stratégiai játék, a Manor Lords is sok érdeklődőt vonzott. Meglátjuk, hogy mire lesz elég.

Hirdetés

További szócséplés helyett át is adjuk a terepet nektek, hogy szavazataitokkal kialakítsátok az áprilisban megjelent játékok sorrendjét. A voksolás menete ugyanaz, mint máskor: egyetlen jelöltet választhattok csak, de ha esetleg nem találjátok a favoritotokat a felsoroltak között, akkor "Más, megírom kommentben" a nektek való opció. Arra is van mód, hogy meglessétek a szavazás állását az eredmény befolyása nélkül, erre szolgál a "Nem szavazok, csak az eredmény érdekel." opció.

Voksolás után pedig bátran indokoljátok meg kommentben, hogy miért pont a kiválasztott címet tartjátok a hónap legjobbjának, vagy hogy miért nem szavaztatok egyik áprilisi játékra sem.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)