Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt az Xbox One legjobb játéka?

|

A Microsoft gondozásában számos cím jelent meg a 2013 és 2020 között gyártott konzolgenerációra.

Hirdetés

Már 2020 nyarán leállította a Microsoft az Xbox One X és Xbox One S All-Digital modellek gyártását, egyedül az Xbox One S-t megtartva, de mint a napokban kiderült, az utóbbi sem húzta sokáig, mert még abban az évben összeszerelték az utolsó darabot. Magyarán 2021 folyamán minden gyártókapacitást a remekül fogyó Xbox Series X|S konzolok előállítására fordíthattak.

De most ne a jelennel foglalkozzunk, hanem a múlttal, hiszen az Xbox One konzolok gyártásának teljes beszüntetése a generáció végét jelenti még akkor is, ha idén és valószínűleg jövőre is érkeznek olyan címek, amelyek natívan elindulnak a korosodó gépeken anélkül, hogy igénybe kellene vennünk az Xbox Cloud Gaming szolgáltatását.

Hirdetés

Noha játékkínálatát tekintve (amely egy ideig látványosan a Gears, Halo és Forza franchise-okra szűkült) aligha úgy vonul be a One korszaka, mint az Xbox történetének legütősebb generációja, születtek azért emlékezetes alkotások az említett trojkán kívül is. Természetesen nekünk is megvan a magunk kedvence, de most arra vagyunk kíváncsiak, hogy szerintetek a Microsoft kiadásában megjelent címek közül melyik volt a legjobb. Szándékosan nem hivatkozunk rájuk exkluzívként, mert akkor elég rövid lenne a lista.

Kommentben persze többet is megnevezhettek, és bővebben is kifejthetitek, hogy az Xbox One melyik játékát miért szerettétek annak idején és talán még ma is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)