Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt január legjobb játéka?

|

Aligha mérhető az ünnepi szezon kínálatához az év első hónapjának felhozatala, de így is akadt pár érdekesség, amivel elüthettük az időt.

Hirdetés

Játékmegjelenések szempontjából többnyire a január az egyik legcsendesebb időszak, és most sem alakult másként. Ráadásul az utolsó pillanatban kiesett az Arkane Studios alapítójának vadnyugati címe, a Weird West, ám mivel az univerzum egyensúlyra törekszik, érkezett a helyére más újdonság a Serious Sam: Siberian Mayham képében.

Ezzel együtt is a hónap legnagyobb jelentőséggel bíró debütálóiként PS4-es sikercímeket üdvözölhettünk PC-n vagy PS5-ön, de kaptunk római kori szerepjátékot, sok-sok befogható pokémont, és végül a Ubisoft tavalyról elhalasztott kooperatív lövöldéje, a Rainbow Six Extraction is befutott.

Hirdetés

Aki voksolt már, az ismeri a dörgést, de az első szavazók kedvéért nem árt röviden összefoglalni, hogy mi a dolgok menete: nincs más dolgotok, mint kiválasztani a leginkább rokonszenves címet a listázottak közül, majd rábökni arra. Pofonegyszerű, nem igaz?

Igaz, hogy a rendszer mindössze egy játékot enged kiválasztani, de ez ne tartson vissza senkit attól, hogy a kommentek között többet is felsoroljon, vagy akár részletesebben kifejtse, mivel tudta az adott cím elcsavarni a fejét. És persze van helye a kritikának is, nyugodtan meséljétek el, hogy melyik januári játékban csalódtatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)