Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt január legjobb játéka?

|

Álmosan kezdett, de a végére látványosan felpörgött az év első hónapja, amelytől egy váratlan, ám annál kellemesebb meglepetésre is futotta.

Hirdetés

Érdekes trendre figyelhettünk fel az elmúlt években, miszerint január havát jellemzően japán játékok dominálják, és ha átböngésszük a megjelenések listáját, akkor bizony megállapíthatjuk, hogy idén is felülreprezentáltak voltak a szigetországból származó alkotások. Külön öröm, hogy PC-re, valamint a Sony, a Nintendo és a Microsoft konzoljaira is jutott gazdagon belőlük. Szintén sok újrakiadással - köztük egy teljes értékű Dead Space remake-kel - szolgált az év első 31 napján a játékipar, így annak is volt mivel elütnie az időt, aki nosztalgiázni vágyott.

Ami viszont a felhozatal minőségét illeti, a hullámzó a legtalálóbb jelző, amit ráaggathatunk: a Forspoken csalódást okozott (vagy inkább nem okozott pozitív csalódást, ez talán helytállóbb), a semmiből bedobott Hi-Fi Rush viszont teljesen készületlenül ért bennünket. A jövőben csak ilyen meglepetéseket szeretnénk, köszi!

Hirdetés

De nem is szaporítom tovább a szót, átadom a terepet nektek, hogy voksaitokkal döntsétek el, melyik volt január legjobb játéka. Szavazni értelemszerűen csak egy játékra tudtok a felkínáltak közül, de ha nem találjátok köztük a kedvenceteket, akkor válasszátok nyugodtan a "Más, megírom kommentben." opciót. Emellett szokás szerint lehetőséget adunk rá, hogy az eredmény befolyásolása nélkül is meglessétek a szavazás állását.

Miután végeztetek, már csak egyetlen apróság maradt hátra: írjátok meg kommentben, hogy miért arra a címre böktetek rá, amelyik végül elnyerte a támogatásotokat! Természetesen nem kötelező, de nagyra értékeljük.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)