Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt július legjobb játéka?

|

Júliusban sem veszített lendületéből a játékipar, egymás sarkát taposták a megjelenések. Izgatottan várjuk, hogy melyik söpri be közülük a GSO közönségének legtöbb szavazatát.

Hirdetés

Az elmúlt hónapban olyan címekkel örvendeztettek meg bennünket a kiadók, mint a Death Stranding PC-s kiadása, a PS4-exkluzív Ghost of Tsushima, valamint a Destroy All Humans! remake-je. Az említett hármasnál persze lényegesen nagyobb a merítés, és korántsem biztos, hogy szavazataitok alapján a Sony viszi haza ebben a hónapban a trófeát. Mint mindig, az eredmény rajtatok múlik.

Hirdetés

Bizonyára tisztában vagytok a dolgok menetével; nincs igazából más dolgotok, mint rábökni a legjobbnak tartott címre a felkínáltak közül, de az elé sem gördítünk akadályt, hogy inkább kommentben dicsérjétek kedvenceteket, ha az kimaradt volna a felsorolásból. Ha pedig csupán az eredményre vagytok kíváncsiak, egyetlen kattintással elérhetitek. Nos akkor felkészülni! Vigyázz! Rajt!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)