Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt július legjobb játéka?

|

Egy cica rabolta el a szerkesztőségünk szívét, de vajon szerintetek is a bútorok réme a befutó?

Hirdetés

Minden jel szerint augusztusban végre összeszedi magát a nyár nagyobbik részében takaréklángon égő játékipar, így talán már azok is találnak számukra érdekes címeket a kínálatban, akik az elmúlt hónapokat jobb híján félbehagyott játékaik befejezésével, netán régi kedvenceik újrajátszásával töltötték. Mindazonáltal nem lenne fair azt állítani, hogy egyetlen semmi említésre méltó alkotás se látott volna napvilágot júliusban.

Vegyük csak példának okáért a szerkesztőségünk macskákkal ellentmondásos viszonyt ápoló tagjait is elvarázsoló Strayt, a száguldó cirkusz szerelmeseinek igényeit kielégítő F1 22-t, vagy az interaktív drámák kedvelőit megcélzó As Dusk Fallst. De ugyanígy említhetnénk a meglepően addiktív PowerWash Simulator nyújtotta élményt, vagy a kritikusokat és a játékosokat is lenyűgöző Switch-exkluzív Xenoblade Chronicles 3-at.

Hirdetés

Feltételezve, hogy első szavazók olvasnak minket, röviden összefoglaljuk a voksolás menetét. Semmi pánik, ennél kevés egyszerűbb művelettel találkozhattok az életben. Mindössze annyi a teendőtök, hogy a listán található címek közül kiválasztjátok azt, amelyik a legszimpatikusabb, majd ráböktök, és tulajdonképpen ennyi az egész. Előfordulhat persze, hogy olyan júliusban megjelent játékra szavaznátok, amelyet kihagytunk a felsorolásból. Ebben az esetben a 'Más, megírom kommentben' opció a kézenfekvő választás. Amennyiben csupán a voksok százalékos eloszlására vagytok kíváncsiak, ugyanakkor nem voksolnátok, akkor a 'Csak az eredmények érdekelnek' opciót javasoljuk nektek.

Természetesen nem kötelező, de örömmel vennénk, ha a voksolás végeztével kommentben megosztanátok velünk, hogy szerintetek miért épp az a játék a hónap legjobban sikerült alkotása, amelyikre szavaztatok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)