Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt május legjobb játéka?

|

Teljes gőzzel zakatol az uborkaidőszak, miként arról a szavazásra bocsátott címek listája árulkodik.

Hirdetés

Igazságtalan lenne azt állítani, hogy május havában kizárólag a backlogunk takarításával voltunk elfoglalva, mondván, az elmúlt harmincegy nap folyamán egyetlen érdekfeszítő alkotás sem látott napvilágot. Elvégre némi késés után elkészült a franchise rajongóit megcélzó Evil Dead: The Game, elrajtolt a megszokott receptre épülő Sniper Elite 5, és még a Vampire: The Masquerade - Swansong is felröppent. Eközben a stratégákat a Warhammer 40,000: Chaos Gate - Daemonhunters kényeztette, míg a kihívásra vágyók a Trek to Yomi szamurájkalandjának feszülhettek neki.

Azt viszont meg sem próbálnánk vitatni, hogy aki kizárólag az AAA szegmensen belül mozog, és sosem kirándul az alsóbb régiókba, továbbá úgy fél az indie címektől, mint ördög az tömjénfüsttől, bizony cudar időszakot él meg. Talán a júniusi játékfelhozatal valamelyest enyhít majd a gyötrelmein.

Hirdetés

Listánkra igyekeztünk minden, kicsit is érdekes megjelenést felvenni, nem csupán az elmúlt hónap legjelentősebb címeit, ám még így is előfordulhatott, hogy a felsorolásból hiányzik valamely májusi játék, esetleg pont az, amelyikre szavaznátok. Amennyiben ez a helyzet, válasszátok a "Más, megírom kommentben" opciót, azoknak pedig, akik nem tudnak és nem is akarnak dönteni, ugyanakkor úgy lesnék meg a szavazás állását, hogy közben nem befolyásolnák az eredményt, a "Csak az eredmények érdekelnek" válaszlehetőséget javasoljuk.

Végezetül pedig arra bátorítanánk mindenkit, hogy miután végighaladt a voksolás folyamatán, és képletesen szólva behúzta az X-et a favoritja mellé, írja meg kommentben, hogy a májusi játékok közül szerinte miért pont az a legjobb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)