Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt március legjobb játéka?

|

Van ugyan egy biztos befutónak tűnő favoritunk, ám előfordulhat, hogy meglepetést okoztok majd.

Hirdetés

Most már hivatalosan is magunk mögött tudhatjuk 2023 első negyedévét, és ha a folytatás hasonlóan jól alakul, akkor igencsak nehéz dolgunk lesz majd, amikor az év legjobbjairól kell döntenünk. A jó hír, hogy jelenleg úgy fest, az áprilisi játéktermés könnyedén felülmúlja majd a márciusit, még azzal együtt is, hogy akár az utolsó pillanatban módosulhatnak egyes premierdátumok.

Ám ne szaladjunk ennyire előre, maradjunk még pár gondolat erejéig az elmúlt hónap felhozatalánál, amelyről szokás szerint ti mondhattok ítéletet. Kizárólag rajtatok múlik, hogy az AAA kategória újdonsült képviselői, kultjátékok remake-jei, ígéretes indie projektek, PC-s címek konzolos, esetleg konzolos címek PC-s átiratai közül melyik lesz március büszkesége.

Hirdetés

Voksolni a szokott módon tudtok, egyet kiválasztva az alábbi játékok közül. Ha netán valamelyik márciusi megjelenés hiányozna a felsorolásból, de szerintetek győzelmet érdemelne, akkor válasszátok a "Más, megírom kommentben." opciót, míg ha csupán a szavazás állására vagytok kíváncsiak, akkor a "Csak az eredmény érdekel." opció való nektek.

Miután végeztetek, írjátok meg kommentben, mit gondoltok a játékipar márciusi teljesítményéről. Elégedettek voltatok-e a kínálattal. Akadtak-e még olyan címek, amelyekkel szívesen időztetek.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)