Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt november legjobb játéka?

|

A kérdés adott, a végső döntés pedig a ti kezetekben van.

Hirdetés

Kisebb és nagyobb csalódások mellett azért igazán remek játékokkal is megörvendeztetett bennünket 2021 novembere - most nyilván nem konkretizálom, ez egyes kategóriák alatt pontosan mely címekre gondoltam, nem szeretnék helyettetek dönteni, és semmiképp sem adnám a szátokba a végső választ az alábbi kérdés kapcsán.

A lenti szavazásban ugyanis arról dönthettek, hogy szerintetek mi volt a legjobb novemberi megjelenés.

Hirdetés

Mozgalmas hónapot tudhatunk magunk mögött, bőven van miből vágogatni, hiszen nemrég jelent meg többek között a Pokémon: Shining Pearl és Brilliant Diamond, a Battlefield 2042, a Forza Horizon 5, vagy épp a Call of Duty: Vanguard is.

A fontosabb megjelenések közül itt tudtok rábökni arra, ami nektek a legjobban bejött:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)