Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt november legjobb játéka?

|

Exkluzívok és multiplatform címek, régóta várt folytatások és vadonatúj IP-k csapnak össze. Az eredmény szokás szerint rajtatok múlik.

Hirdetés

Egy fokkal talán kevésbé voltak sűrűek a mögöttünk hagyott hetek, mint októberben, de ettől még nem lesz könnyebb megnevezni november legjobbját. Kétségtelenül jó esélyei vannak a cím elhódítására a God of War Ragnaröknek, de a végeredmény alakulásába még beleszólhatnak olyan közönségsikerek, mint a Call of Duty: Warzone 2.0, a World of Warcraft: Dragonflight, illetve a Pokémon Scarlet és Violet.

De arra is kíváncsiak vagyunk, hogy hol végeznek a szűkebb rétegnek szóló, ám a maguk nemében kimondottan jól sikerült alkotások, köztük a Pentiment, a Somerville és a Warhammer 40,000: Darktide.

Hirdetés

Innentől pedig a tiétek a pálya. Nincs más dolgotok, mint kikeresni a felsorolásból az általatok legjobbnak gondolt novemberi játékot, majd rábökni, de ha nem tudtok, vagy nem akartok választani, akkor rendelkezésetekre áll még a 'Más, megírom kommentben.', valamint a 'Csak az eredmény érdekel.' opció.

Természetesen ahogy máskor, úgy ezúttal sem kötelező, ám örömmel vennénk, ha a szavazást követően még szánnátok pár percet a témára, és kommentben kifejtenétek, hogy hogy miért épp azt a játékot tartjátok a hónap legjobbjának, amelyikre voksoltatok.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)