Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt szeptember legjobb játéka?

|

Több mint 40 újdonság érkezett az elmúlt hónapban, és voltak igazán kimagaslók is köztük.

Hirdetés

Már tavasszal, amikor viszonylag kevés játék érkezett, sejthettük, hogy az ősz a szokásosnál sűrűbb lesz, és ezt mind a szeptemberi, mind az októberi felhozatal igazolja. Várnak még ránk fontos újdonságok az évben, de most kíváncsiak vagyunk arra, mi volt az a szeptemberi megjelenés, ami nektek a legjobban tetszett.

Hirdetés

Mindenre biztosan nem jutott senkinek ideje (vagy pénze), de ha bármit is próbáltatok, az alábbi szavazásban bökjetek rá arra a játékra, amit a legjobban szerettetek. Ha nem tudtok dönteni, vagy nincs a listán a kedvencetek, írjátok meg kommentben, hogyan éreztek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)