Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt szeptember legjobb játéka?

|

Sok más mellett olyan címekből válogathattunk szeptember folyamán, mint a FIFA 23, a Wrath of the Lich King Classic és a The Last of Us remake-je.

Hirdetés

Túlzás lenne azt mondani, hogy erre vártunk egész évben, mert volt azért egy-két erősebb hónapunk, februárban például megkaptuk az év játéka cím egyik legnagyobb idei esélyesét az Elden Ring képében, de a nagyrészt eseménytelen nyári hónapok után valóságos felüdülésként hatott a szeptemberi játékáradat. És már most biztosnak tűnik, hogy az októberi kínálat még izgalmasabb lesz.

Az utóbbi értékelésére majd később visszatérünk, addig viszont a szokott módon ti dönthetitek el, hogy melyik alkotás legyen a hónap játéka szeptemberben. Az EA gondozásában megjelenő utolsó FIFA, Joel és Ellie kihagyhatatlan kalandja, az abszolút kezdők által is könnyen végigjátszható soulslike, netán valami más? Szavazzatok!

Hirdetés

Csupán azok kedvéért ismételjük át gyorsan a szavazás menetét, akiknek a mostani az első rodeója. Elég kiválasztani a listán szereplő jelöltek közül azt, amelyiket a legjobbnak gondoljátok, majd rábökni, és már készen is vagytok. Akinek több kedvence is lenne, esetleg nem találja a felsoroltak között azt a szeptemberben megjelent (esetleg korai hozzáférésben elrajtolt, vagy új platformokra kiadott) játékot, amelyikre voksolna, annak a "Más, megírom kommentben" válaszlehetőséget javasoljuk. Aki pedig csupán a szavazatok százalékos eloszlására kíváncsi, de az eredményt semmilyen formában nem befolyásolná, válassza bátran a "Csak az eredmény érdekel" opciót.

Megköszönjük, ha a voksolás után úgy döntötök, hogy rászántok még néhány percet szeptember legjobb játékának témájára, és kommentben kifejtenétek, hogy miért szavaztatok épp erre vagy arra a játékra a felsoroltak közül.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)