Hirdetés

Szavazz: tényleg a nagy tüdőkapacitású vámpírhölgy és a vérfarkasok a legjobb irány a Resident Evil számára?

|

Idén lesz 25 éves a Resident Evil széria, amely ez idő alatt számos kísérletet tett a megújulásra.

Hirdetés

Amikor egy olyan patinás franchise, mint a Resident Evil a megújulás útjára lép, elkerülhetetlen, hogy a változtatások megosszák a rajongótábort. Ilyenkor jön a nosztalgiázás párás tekintettel, a múltba révedés és a bezzeg régenezés a puristák részéről, míg az újdonságra fogékonyak nagyobb valószínűséggel ölelik keblükre a módosításokat, melyek végső soron az a célt szolgálják, hogy a sorozat ne fulladjon ki, hanem akár évtizedeken át is releváns tudjon maradni.

Igazságot tenni ebben a kérdésben lehetetlen vállalkozás, mert legyünk őszinték, bármit is írnánk a témában, az csupán a mi véleményünket tükrözné, semmilyen formában nem lehetne irányadó, bármennyire is megalapozott (vagy annak gondolt) érvekkel támasztanánk alá. Ellenben arra kíváncsiak vagyunk, hogy ti hogy látjátok a Resident Evil helyzetét, tetszik-e nektek az, amit a Capcom művel a sorozattal, és hogy azon irányok közül, amelyekkel eddig megpróbálkozott, szerintetek melyik a legjobb.

Hirdetés

Előfordulhat, hogy nem gondoltunk minden lehetséges szcenárióra (sőt biztos, hogy így van), emiatt ha a felkínált válaszlehetőségek egyike sem tükrözi a véleményeteket, létezik egy olyan opció is, hogy komment formájában adtok hangot meggyőződéseteknek. Sőt, továbbmegyünk, szavazni sem feltétlenül muszáj, ha csak az eredmény érdekel benneteket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)