Hirdetés

Száz free-for-all meccset nyert egymás után a Halo Infinite egyik kiemelkedő játékosa

|

Egy látványos glitch megtalálása után a Halo Infinite multiplayer módjában alkotott nagyot egy, a sorozatra szakosodott videós.

Hirdetés

Ugyan a Halo Infinite tesztünkben Chava és Grath arra mutattak rá, hogy a kampány befejezése lehetett az elsődleges cél, így a játék multiplayer módja csak annyi tartalommal jelent meg, amennyi feltétlenül szükséges volt az induláshoz. Ennek ellenére vannak olyan játékosok, akik minden szabad percüket a spartan páncélban töltik, aminek során van, aki glitcheket talál, míg más a többi játékos ellen remekel. És vannak olyanok, akiknek mindkettő megy.

Hirdetés

A Halo játékokra specializálódott Mint Blitz ebbe az utóbbi kategóriába tartozik, ugyanis még a játék hivatalos megjelenése előtt talált egy mókás kombót, amivel a 343 lövöldéjének fizikáját egy kicsit sikerült megbolondítania és ezzel elképesztő távolságokat áthidalnia a nyílt világban.

De most nem is ezért beszélünk róla, hanem a megsüvegelendő teljesítményért, amit egy nemrég publikált videójában mutatott be. Ebeen a Halo Infinite multiplayer módjai közül a free-for-allban (ahol nincsenek csapattársak, akik segíthetnék vagy hátráltathatnák) tűzte ki magának a célt, hogy ötven meccset nyerjen meg egymás után. Viszont ez olyannyira jól ment neki, hogy egy kis szépséghiba kivételével több mint száz mérkőzésben diadalmaskodott, ennek a legszebb pillanatait pedig meg is örökítette a lenti videóban.

A fent említett szépséghiba a játék kifagyásának köszönhető, amikor Mint Blitz kliense kényelmes, több mint tíz killes előny mellett omlott össze, így abban a meccsben a hivatalos statisztika szerint csak hetedik lett. De arra, hogy a technika ördöge helyett egy másik játékos győzte le, százöt mérkőzést kellett várnia, ami mindenképpen elismerésre méltó.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A videó közben egyébként a 2021. legjobb játékai közé nálunk is bekerülő Halo Infinite fegyvereiről és taktikáiról is elmélkedik egy kicsit a videós, elmondása szerint például a korábbi részekhez képest kevésbé tudott a mesterlövészpuskákra támaszkodni, mivel azok ritkábban spawnolnak. A képsorokon látható továbbá egy érdekes taktika, amikor a semmibe történő lövöldözéssel hívja fel magára az ellenfelek figyelmét egy bizonyos pályarészen, ahol aztán a repulsor segítségével a mélybe taszította őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)