Hirdetés

Szellemek Liberty City területén?

|

A GTA 4 során számtalan embertársunkat tehetjük hidegre. Mi történne, ha ezek az egyének visszatérnének bosszúálló szellemként?

Hirdetés

Hála néhány aranykezű moddernek, pánikra semmi ok. A Grand Theft Auto 4 sztorija közben, vagy csak egy nyugis vasárnap délutáni ámokfutás során jobblétre szenderült embertársaink nyugodtan visszatérhetnek a túlvilágról. Várjuk őket szeretettel, valamint a Szellemirtók kocsijával.

Ecto-1 harcra kész, és nagyon jól van modellezve. Ahogy egy régi klasszikus mondá egyszer, "nem egy Challenger, de kinyílik az ajtó". Aztán még törik is szépen, ha nagyon zúzzuk. Hogy a modder tervezi-e a további Ghostbusters elemeket megalkotni, nem tudjuk, de az ötlet nem rossz. Sajnos protonpakk egyelőre nincs, de hála istennek a szellemek sem jelentek még meg, szóval van idő...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)