Hirdetés

Szellemirtók játékon dolgoznak a Friday the 13th: The Game fejlesztői

|

A jelek szerint nem csak az új filmmel bővülhet a Ghostbusters-univerzum.

Hirdetés

A közönséget sokkoló 2016-os reboot után most minden valamirevaló Szellemirtók-rajongó izgatottan várja, hogy végre mozikba kerüljön a nagy öregeket is felvonultató új epizód, ami Az örökség alcímet kapta a filmes keresztségben.

A november 19-én esedékes premierig azonban egy új projekten is csámcsoghatunk, nemrég ugyanis kiderült, hogy készülőben van egy Ghostbusters-videojáték is.

Hirdetés

Nem túl biztató hír azonban, hogy a projekten az a coloradói Illfonic dolgozik, akiknek eddig csak olyan felejthető, vagy kifejezetten rossz játékokat köszönhettünk, mint a Friday the 13th: The Game, a Predator: Hunting Grounds, vagy az egyelőre csak korai hozzáférésben elérhető Arcadegeddon.

A Szellemirtók-projektre a Questove Supreme podcast pár napja megjelent adásából derült fény, melyben az R&B zeneszerző Raphael Saadiq-kel beszélt a műsorvezető. 59:54-nél Saadiqet az Illfonickal közös munkájáról faggatták, aki ekkor kotyogta ki, hogy "jelenleg a Szellemirtókon dolgozunk".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ennél többet sajnos nem árult el, azt azonban érdemes megjegyezni, hogy a PC-s/PS4-es Predator: Hunting Groundshoz hasonlóan a Ghostbusters-jogok is a Sony kezében vannak, tehát könnyen megeshet, hogy ez is egy PlayStationre és PC-re érkező cím lesz. A Szellemirtók-franchise-ra egyébként kifejezetten ráférne egy tisztességes játék, hiszen a 2009-es Ghostbusters - The Video Game óta nem kaptunk ilyet, hacsak nem számoljuk ugyanennek a 2019-es, újrakavert változatát.

Reménykedjünk hát, hogy az Illfonic ezúttal felnő a feladathoz, és bizonyítja, hogy képes maradandót alkotni egy ekkora névből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)