Hirdetés

Szembesültek a brit játékosok a Brexit kellemetlen következményeivel

|

Számos változással jár, hogy az Egyesült Királyság hivatalosan is elhagyta az Európai Uniót, és ezek némelyike már érezteti is a hatását.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen gondoltak bele, hogy az Egyesült Királyság távozása az Európai Unióból bármilyen formában hátrányosan érintheti a szigetország gamereit, mégis így történt. A Bandai Namco kiadó ugyanis a Twitteren közölte, hogy a Brexittel összefüggő, előre nem látott változások következtében képtelen időben eljuttatni a brit kereskedésekbe a Little Nightmares 2 kópiáit.

Ezek az "előre nem látott változások" valójában nem kellett volna, hogy meglepetésként érjék a kiadót, hiszen sosem volt titok a határellenőrzés visszaállításának terve, az ezzel együtt megnövekedő adminisztrációs terhek, sem pedig a mindebből törvényszerűen fakadó késlekedés. Ezeket a tényezőket minden, az Egyesült Királyságba exportáló, vagy épp onnan importáló vállalkozásnak figyelembe kell vennie.

 

Hirdetés

A csúszás természetesen nem érinti azokat, akik a játék digitális kiadását rendelték elő, a dobozos játékra szavazók legfeljebb a Bandai Namco vonatkozó Twitter-bejegyzésében álló ígéretbe kapaszkodhatnak, miszerint a cég mindent elkövet azért, hogy a lehető leghamarabb kézhez kapják a Little Nightmares 2-t.

A Tarsier Studios horrorisztikus puzzle-platformere a meglehetősen halovány február egyik legfontosabb megjelenése. Nemrég mi is kipróbáltuk, és alapvetően pozitív élményekkel gazdagabban várjuk a február 11-én esedékes premiert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)