Hirdetés

Szénné fog cikizni a FIFA 23, ha béna vagy, de nem kell elkeseredned

|

Természetesen megpróbálhatsz javítani a játékodon, de van más megoldás is.

Hirdetés

Az utolsó EA Sports-féle FIFA játékban számos újításra számíthatunk: a HyperMotion 2.0 technológia, a csiszolt játékelemek, a női csapatok, Ted Lasso bekerülése és a karriermód átalakítása mind-mind hozzátesznek majd a változatossághoz, egyvalami azonban nem változott: továbbra is szükség van ügyességre, kitartásra és koncentrációra a meccsek megnyeréséhez. 

Alapvetően egy-egy mérkőzés hangulatához és autentikusságához hozzátesznek a kommentátorok, akik kötelességtudóan rámutatnak arra is, ha éppen nem állunk a helyzet magaslatán vagy éppen csúnya bakikat követtünk el a pályán. A FIFA 23-ban viszont elejét vehetjük a bíráló szavaknak. 

Hirdetés

Miután az EA Play próbaverzió egy nappal korábban élesedett, sokan rávethették magukat a széria legújabb részére, és természetesen nem maradtak feltérképezetlenül a beállítások sem. Itt pedig egy érdekes opcióval szembesültek: ki lehet kapcsolni a kritizáló kommentárt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha az Off lehetőséget választjuk, akkor a kommentátorok nem fogják kiemelni, hogy milyen rosszul játszunk a meccsek során, szimplán csak a szokásos dolgokat fogják mondani. A visszajelzések alapján azonban ez még nem működik teljesen jól, mivel megesik, hogy kikapcsolás után is előfordulnak megjegyzések, ahogyan azt az alábbi klipben is hallhatjátok: 

A FIFA 23 pár nap múlva, szeptember 30-án fog megjelenni, nagyjából mindenre. Ti élni fogtok a kommentátori kritikák kikapcsolásával vagy szimplán csak nem foglalkoztok velük?

Platformok: Google Stadia Nintendo Switch PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)