Hirdetés

Szép kis büdzséből fejlesztheti saját játékát a GTA széria korábbi kulcsembere

|

Lehet, hogy a Rockstar sorozata méltó kihívót kap az Everywhere képében?

Hirdetés

Leslie Benzies hosszú éveken át dolgozott a Grand Theft Auto szérián és más játékokon is a Rockstar North munkatársaként, viszont 2016-ban került bejelentésre, hogy elhagyta a stúdiót, nem sokkal később pedig megalapította saját csapatát, a Build a Rocket Boyt. Az új brigádhoz több korábbi kollégája is csatlakozott, és elvileg már készül is egy ideje az első játékuk, az Everywhere, ami nemrég elég nagy pénzügyi támogatást kaphatott.

A The Telegraph beszámolója alapján ugyanis több vállalat, köztük a kínai Netease is beállt befektetőként a Build a Rocket Boy Games mögé, és nemrég elvileg 42 millió dollár hullott a fejlesztők ölébe, ami bizony komoly löketet adhat az Everywhere számára.

Hirdetés

Egyelőre sajnos elég kevés konkrétummal rendelkezünk a játékot illetően, de mindenképp érdemes lehet figyelemmel követni a munkálatokat, hiszen a jelek szerint a szakmai tapasztalat és a pénzügyi háttér egyaránt megvan ahhoz, hogy végre létrejöhessen egy olyan kaland, ami valóban a Grand Theft Auto kihívója lehet.

Szerintetek az Everywhere-nek sikerülhet megszorongatnia a Rockstar sorozatát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)