Hirdetés

Szép lenne, de valószínűleg nem ünnepnapra időzíti a Starfield megjelenését a Bethesda

|

A kiadóról köztudott, hogy szereti, ha játékai megjelenési dátumai valamilyen szempontból különlegesek.

Hirdetés

Mint ismeretes, a Skyrim legelső változatát a Bethesda 2011. 11. 11-én adta ki, a Starfield kapcsán pedig 2022. 11. 11-ei megjelenéssel terveztek, ám ez meghiúsult, mivel a játék tavaly év végén még nem volt olyan állapotban, hogy nyugodt szívvel kiadhassák - még úgy sem, hogy a kiadó nem arról híres, hogy befejezett játékokat tesz a boltok polcaira. Emiatt nem is bánkódunk.

A jelenlegi terv a hivatalos kommunikáció szerint az, hogy az űrben játszódó szerepjáték 2023 első felében fog megjelenni, tehát legkésőbb június végéig meg kell érkeznie. Egy bennfentes már konkrétabbat is tudott mondani.

Hirdetés

Jez Cordentől az Xbox Two podcastban az alábbiak hangzottak el:

"Sokan úgy gondolják, hogy a Starfield megjelenési dátuma a nemzetközi űrnapra esik majd. Véleményem szerint júniusban jelenik meg a játék. A legfrissebb információim júniusi megjelenést sugallnak számomra."

A nemzetközi űrnap május 5-én lesz, de úgy tűnik, ez még korai lenne a Bethesda számára. Nekünk ennél fontosabb, hogy a Starfield vállalható állapotban érkezzen meg.

A közeljövőben egy hosszabb bemutató is várható, szinte biztos, hogy ennek során ígérnek majd egy megjelenési dátumot. Hogy sikerül-e tartani is, az már más kérdés - még az is lehet, hogy őszig halasztják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)