Hirdetés

Szeptember a remake-ek és remasterek hónapja lesz

|

A Marvel's Avengers mellett nem sok olyan játék jön, ami teljesen új és kiemelten érdekes, de nem is baj, ha tudunk tartalékolni az őszi szezon hátralévő részére.

Hirdetés

Ahogy általában, most is október és november lesz a csúcsidőszak a játékiparban, mindenki ezekre a hónapokra tartalékolja nagy dobásait, hogy a játékosok ne felejtsék el azokat, amikor a karácsonyi kívánságlistát írják. Valószínűleg szeptemberre már senki nem tesz be semmit, és ha így marad a helyzet, főleg remake-ekből és remasterekből fogunk tudni válogatni, minden hétre jut egy: rögtön az első napokban, a Bosszúállók játékkal egy időben érkezik a Tony Hawk's Pro Skater 1+2, utána nem sokkal a Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning, a következő héten a Crysis Remastered, majd a Mafia: Definitive Edition. Közben jön még ez-az, például a Serious Sam 4, ami egy régi élményt frissít fel, vagy a WWE 2K Battlegrounds, ami a tavalyi, botrányosan rossz WWE 2K20 után kiváltja a fő sorozat aktuális részét. Hetekre bontottuk a listát, lapozzatok tovább a folytatásért és az októberi újdonságokért!

Hirdetés

2020. szeptemberi videojáték megjelenések - 1. hét

Iron Harvest - szeptember 1. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A KING Art valós idejű stratégiai játékában az 1920-as években járunk, illetve annak alternatív változatában, ugyanis óriási dieselpunk mechekkel harcolhatunk az első világháború utáni időkben. Titkos szervezetek munkálkodnak azon, hogy újra káosz uralkodjon, és átvehessék a hatalmat a világ felett. Egyjátékos kampány és többjátékos mód is vár minket.

Crusader Kings 3 - szeptember 1. - PC

Aki még mélyebb stratégiai játékot keres, az a Paradox-féle Crusader Kings III-ban találhat magának kihívást. Évtizedeken át vezethetjük választott dinasztiánkat, törekedve arra, hogy újabb és újabb területeket szerezzünk meg a középkorban. Rendkívül népszerű elődjéhez képest számos újítás került bele, fejlődött a harc, a kémkedés és a nyílt hadviselés is.

WRC 9 - szeptember 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One (később PS5, XSX, Switch)

Bár még kevés teszt jelent meg, egészen jó értékeléseket kapott eddig a WRC sorozat legújabb része. A sportág hivatalos játékában visszatér a Safari Rally, a Rally New Zealand és a Rally Japan is, számos licencelt jármű és csapat közül válogathatunk, valamint a múlt 15 legendás járgánya is a rendelkezésünkre áll. Idén bekerült egy saját ligarendszer, amivel baráti bajnokságokat szervezhetünk, valamint egy kooperatív mód, amiben az egyik játékos vezet, a másik pedig navigál.

NBA 2K21 - szeptember 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia (később PS5, XSX)

A 2K Sports kosárlabdás játéksorozatának előző része nem sikerült a legjobban. Bár a kosarazás alapvetően élvezetes volt, a játékélményt nagyban befolyásolta a mikrotranzakciók túlerőltetése, mely a MyTeam módot is szétverte. Idén a fejlesztők főleg ennek javítására koncentráltak, de átdolgozták egy kicsit a multiplayer Unlimited módot, a játékosok fejlesztését, illetve a jutalomrendszert. Azt érdemes tudni, hogy a PlayStation 5-ös és az Xbox Series X-es változatra csak azok frissíthetnek díjmentesen konzolcsaládon belül, akik a Kobe Bryantnek emléket állító Mamba Forever Editiont választják - érdemes ezt megfontolni, ha nem tudjátok megvárni az újgenerációs kiadások érkezését.

Marvel's Avengers - szeptember 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Stadia (később PS5, XSX) 

Az a nagy helyzet, hogy sem a trailerekkel, sem a többkörös bétával nem sikerült meggyőznie a Square Enixnek a játékosokat arról, hogy a Marvel's Avengers szórakoztató lesz. Pedig annak kell lennie, hiszen a kiadó két legerősebb, nyugati piacra dolgozó csapata, a Crystal Dynamics és az Eidos Montréal dolgozik rajta, ők pedig a Tomb Raider és a Deus Ex játékokkal már többször bizonyítottak. Persze nem szabad pusztán a tartalom egy szelete alapján megítélni egy játékot, de érdemes lehet előrendelés helyett megvárni a teszteket, és utána dönteni arról, megéri-e a szuperhősök jelmezébe bújva felvenni a harcot a gonosszal. Mi mindenesetre továbbra is érdeklődve várjuk, elsősorban a sztori miatt, ami sokat nyom a latba egy ilyen játéknál.

Tony Hawk's Pro Skater 1+2 - szeptember 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Durva belegondolni, hogy már tizenöt éve nem kaptunk értelmezhető Tony Hawk's Pro Skater játékot, de az Activision végre észhez tért, és egy olyan csapatot bízott meg a fejlesztéssel, amely valóban ért hozzá. Ellentétben a néhány éve megjelent Pro Skater HD-val, ez a csomag az első két játék minden tartalmát magába foglalja, és később bekerült trükköket is végrehajthatunk benne, hogy a lehető leghosszabb kombókat hozzuk össze. A demó alapján az animációk, a zenék, és a külső rendben lesz, a többit pedig nehéz elszúrni - bízunk benne, hogy a Vicarious Visions nem is fogja elvéteni ezt a közepesen nehéz trükköt.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)