Hirdetés

Szeptember a remake-ek és remasterek hónapja lesz

|

A Marvel's Avengers mellett nem sok olyan játék jön, ami teljesen új és kiemelten érdekes, de nem is baj, ha tudunk tartalékolni az őszi szezon hátralévő részére.

Hirdetés

2020. szeptemberi videojáték megjelenések - 3. hét

Spelunky 2 - szeptember 15. - PC, PlayStation 4

Az eredeti Spelunky egy nagy sikerű indie játék volt, folytatásában felfedezők új generációja kutat a Holdon kincsek és egy elveszett család után. Összeállhatunk akár három barátunkkal, hogy együtt járjuk be a világot, számos új eszköz áll majd rendelkezésünkre, és még az állatokat is megszelidíthetjük.

Commandos 2 HD Remaster és Praetorians HD Remaster - szeptember 18. - PlayStation 4, Xbox One

PC-re januárban érkezett meg a két játék remastere, és míg előbbi nem nyűgözte le a játékosokat és kritikusokat, utóbbi egy fokkal jobban sikerült. Ha úgy érzitek, konzolon kell klasszikus stratégiai játékokkal játszanotok, szeptember közepétől megtehetitek majd.

WWE 2K Battlegrounds - szeptember 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch, Stadia

Förtelmes lett a tavalyi WWE 2K játék, ezért a sorozat rövid pihenőre vonult, de hogy a pankráció rajongói idén se unatkozzanak, jön az NBA Playgrounds játékok mintájára készült WWE 2K Battlegrounds. Árkádos, rajzfilmes, laza lesz, de számos szupersztár virtuális mása megjelenik benne, és látványos módokon gyepálhatjuk el őket.

Crysis Remastered - szeptember 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A kiszivárgott trailerre érkező negatív visszajelzések hatására a Crytek elhalasztotta a Crysis Remastered megjelenését, de úgy tűnik, mostanra sikerült még annyit javítani rajta, hogy kielégítő legyen a végeredmény. Feljavított látvánnyal, szebb textúrákkal élhetjük újra a nanoruhában harcolás élményét.

Lapozz tovább a folytatásért!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)