Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb szeptemberi játék?

|

Az októberi játékmegjelenések elég kellemes hónapot ígérnek, de azért álljunk meg egy kicsit, és emlékezzünk meg a csodás szeptemberről. És akkor már szavazzuk is meg a legjobb játékát.

Hirdetés

Már sokan a 2016. októberi játékmegjelenések listáját bújjuk, és persze tele vagyunk izgalommal az előttünk álló dömping kapcsán (Chava és Mocsy ilyenkor mindig kétségbeesetten nyugtázza, hogy túl kevés oldal van a printben), de érdemes azért megállni egy pillanatra, hogy értékeljük a mögöttünk álló hónapot is. Ami azért nem volt rossz, lássuk be.

Több olyan cím is van, ami nagy sikert aratott szerkesztőségünkben, szerencsére ezekről tesztek formájában olvashattok a GSO-n, most rajtatok a sor, hogy véleményt mondjatok. Segítünk az alábbi szavazással, de persze nincs hely mindenre, és lentebb amúgy is ott a komment szekció, ahol szabadon kifejthető az álláspont. Osszátok meg egymással és velünk a tapasztalataitokat: szerintetek mi volt szeptember legjobb megjelenése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)