Hirdetés

Szeptemberben annyi játék jön, hogy több hónap sem lenne elég rájuk

|

Az ősz első hónapjában közel 40 játékot kapunk, ráadásul elsősorban újdonságokat.

Hirdetés

Az év eleje nem volt kimondottan erős, ezt többször megállapítottuk már, alig voltak újdonságok, így számítottunk is arra, hogy mindenki, aki megcsúszott projektjével a koronavírus okozta kavarodások miatt, az év végére ütemezi be a megjelenést. Szeptemberben ezért messze átlag feletti mennyiségben kapjuk a játékokat, és ugyan vannak újrakiadások, portok, akadnak érdekes újdonságok is. Jön például a Life is Strange sorozat új része, érkezik az Arkane újdonsága, a Deathloop, a megkésett Kena: Bridge of Spirits, valamint a Diablo II: Resurrected is. Lapozgassátok végig az oldalakat, és írjátok meg, ti mit vártok a felhozatalból.

Hirdetés

2021. szeptemberi videojáték megjelenések 1. hét

Lake - szeptember 1. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

A Lake egy pihentető kalandjáték lesz, melyben elsődleges feladatunk, hogy a negyvenes éveiben járó Meredith Weiss szerepében egy kisvárosban leveleket hordjunk ki. Beszélgethetünk majd Providence Oaks lakóival, segíthetünk nekik munka után, de úgy is dönthetünk, hogy ledőlünk olvasni egy nehéz nap végén. A sztori két hetet ölel fel, ezt követően Meredithnek el kell döntenie, visszatér-e a nagyvárosba, vagy marad. Demója is van a Steamen, próbáljátok ki!

WW2: Bunker Simulator - szeptember 1. - PC

A neve nem titkolózik azzal kapcsolatban, miről szól a játék. Feladatunk egy elfoglalt német bunker megvédése mindenáron, azonban nem csak lövöldöznünk kell: feladataink között van a főzés, az elhullott katonák kizsebelése, illetve segítségkérés morze kóddal, ha esetleg elfogyna a fásli, az étel vagy a lőszer.

WRC 10 - szeptember 2. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A KT Racing szállítja idén is a hivatalos WRC-játékot, mely most a sportág 50. évfordulóját ünnepli, ezért amellett, hogy négy új, 2021-es helyszínen (Észtország, Horvátország, Belgium, Spanyolország) vezethetünk, visszatérhetünk történelmi pályákra is, és válogathatunk 20 legendás autó közül.

Pathfinder: Wrath of the Righteous - szeptember 2. - PC

A Pathfinder: Kingmaker alkotóinak új játéka továbbviszi elődje szellemiségét, ocsmányságokkal küzdhetünk meg 25 kaszt és 12 faj valamelyikéből választva megalkotott hősünkkel. Döntéseinknek minden korábbinál nagyobb súlya lesz, választhatunk valós idejű vagy körökre osztott harc közül, több mint 10 egyedi társat fogadhatunk magunk mellé, és eldönthetjük, milyen úton szeretnénk haladni, milyen jövőt szánunk karakterünknek.

Big Rumble Boxing: Creed Champions - szeptember 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Nem valószínű, hogy az EA előkaparja a Fight Night sorozatot, úgyhogy aki bokszjátékra vágyik, a Survios alkotásaiban találhatja meg, amit keres. A csapat a VR-os Creed: Rise to Glory után most egy licencelt, hagyományos módon játszható játékkal állt elő, amiben 20 ikonikus karakter szerepében szállhatunk ringbe. Az irányítást könnyű elsajátítani, de mélységeket is rejt.

Golf Club: Wasteland - szeptember 3. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Miután a Föld elpusztult, aki anyagilag megengedhette magának, a Marsra költözött, így bolygónk egy lepusztult golfpályává alakult. Plázákban, elhagyott múzeumokban és a természetben is üthetjük a labdát, miközben részletekből rakjuk össze, mi történt a múltban.

The Medium - szeptember 3. - PlayStation 5

Az év elején még csak PC-n és Xbox Series konzolokon volt játszható a Bloober Team új játéka, de most PS5-re is érkezik. A The Medium egy külső nézetes horrorjáték, amiben két párhuzamos világ között váltogatva kell megoldanunk rejtélyeket, fejtörőket.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)