Hirdetés

Szeptemberben annyi játék jön, hogy több hónap sem lenne elég rájuk

|

Az ősz első hónapjában közel 40 játékot kapunk, ráadásul elsősorban újdonságokat.

Hirdetés

2021. szeptemberi videojáték megjelenések 2. hét

FIST: Forged in Shadow Torch - szeptember 7. - PlayStation 4, PlayStation 5

A FIST egy Metroidvania, amiben egy hatalmas mechanikus ököllel felszerelt nyulat irányítunk, aki, miután barátját letartóztatják, útnak indul, hogy bosszút álljon. A harcok mindig változatosak, jól kell megválasztanunk, hogyan kívánjuk elintézni ellenfeleinket. Az Unreal Engine 4-nek köszönhetően látványa is kiemelkedő. Úgy tűnik, a PC-s változat késni fog, mert a Steamen még nincs feltüntetve a megjelenési dátum, de PlayStation konzolokon napokon belül játszható lesz.

Hirdetés

Encased - szeptember 7. - PC

Ez az izometrikus nézetű sci-fi szerepjáték a '70-es évek egy alternatív változatába visz minket, egy nem kimondottan barátságos környezetben leszünk kénytelenek felfedezni a világ szörnyűségeit és titkait. A diplomácia és a megvesztegetés is eszközünk lehet. Korai hozzáféréssel már 2019 óta elérhető, pozitív értékeléseket kapott, ha a stílus érdekel titeket, tegyétek kívánságlistára.

Bus Simulator 21 - szeptember 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Kisebb kihagyás után idén új résszel jelentkezik a Bus Simulator sorozat. Ezúttal az Egyesült Államok nyugati partjára, Angel Shores városába utazunk, hogy annak lakóit szállítsuk megállóról megállóra, de visszatérhetünk a Bus Simulator 18 helyszínére, Seaside Valley-be is. Számos licencelt járművet vezethetünk, és kooperatívan is játszhatunk online.

Sonic Colors Ultimate - szeptember 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Idén ünnepli 30. születésnapját Sonic, ezért a SEGA újra kiadja a Wiire 2010-ben megjelent Sonic Colorst, természetesen némileg felújítva. Azért épp ezt, mert a kiadó úgy látta, számos fiatal kezdett el érdeklődni a kék sündisznó iránt a Mania, a Forces, a Team Sonic Racing és a 2020-as film hatására. Lesznek benne új power-upok, egy új mód, és testreszabási lehetőségek is.

Struggling - szeptember 8. - PlayStation 4, Xbox One

A bizarr kooperatív játékok kedvelői szeptember 8-ától konzolon is megpróbálhatják eljuttatni szörnyetegüket A-ból B-be a PC-re 2020-ban megjelent Strugglingban. A két játékos egy-egy kart irányít, így kell megoldani az ügyességi feladatokat. Nem kis kihívás.

The Artful Escape - szeptember 9. - PC, Xbox One, Xbox Series X|S

Stílusos indie játék lesz a The Artful Escape, amiben egy ifjú gitáros tehetség indul útnak, hogy pszichedelikus kalandja során kialakítsa színpadi jelenlétét, válaszokat találjon, és szólózgasson. Aki az Annapurna játékait ismeri, tudja, mire számíthat.

BloodRayne Betrayal: Fresh Bites - szeptember 9. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

A Wayforward úgy döntött, felújítja 2011-es játékát, és Laura Bailey, valamint Troy Baker szinkronjával rázza fel. Továbbra is oldalnézetből kaszabolhatunk tizenöt, nagy kihívást nyújtó pályán.

The Touryst - szeptember 9. - PlayStation 4, PlayStation 5

Újabb platformokra látogat el az eredetileg Switchre készült, aztán PC-re és Xboxokra is megjelent The Touryst, egy akció-kalandjáték, amiben turistaként tehetünk ezt-azt nyaralásunk helyszínén. Persze nem csak a pihenéssel és a fürdőzéssel tölthetünk időt, egyre több rejtélyt oldhatunk meg, és az események fokozatosan eszkalálódnak.

Tales of Arise - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A nagy múltú Tales sorozat újabb részével az volt a fejlesztők célja, hogy felfrissítsék a szériát, de az alapok ismerősek lesznek a korábbi részeket próbálóknak: a Tales of Arise is egy akció-szerepjáték, kicsit felrázott harcrendszerrel. Ezúttal az elmaradott Dahna és a fejlett Rena világában kalandozhatunk, utunk során pedig egyre többen csatlakoznak majd hozzánk.

NBA 2K22 - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Nem most éli legszebb éveit az NBA 2K sorozat, de amíg hozza a pénzt, addig a 2K sem vesz vissza a mikrotranzakciós lehetőségek használatára bátorításból. Az idei részben ismét játszhatunk majd az NBA és a WNBA játékosaival, saját csapatot építhetünk a MyTEAM-ben, menedzselhetünk a MyGM-ben és a MyLEAGUE-ben, valamint profi karrierre törekedhetünk a MyCAREER-ben.

Lost in Random - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch

Az Electronic Arts pár évvel ezelőtt indította el az EA Originals programot, melynek keretében olyan játékok kaptak extra lökést, mint az A Way Out, a Fe, vagy az It Takes Two. A következő a Lost in Random lesz, egy meseszerű akció-kaland, amiben egy olyan világot járhatunk be, melynek lakói sorsát kockadobás dönti el. Random királyságában Even szerepében, egy élő kocka kíséretében indulhatunk útnak, hogy izgalmas harcokkal tarkított utunk végén megmentsük a lány testvérét. A küzdelmek során ügyességünk és a véletlen is nagy szerepet játszik, ami izgalmas, egyedi élményt ígér.

WarioWare: Get It Together! - szeptember 10. - Switch

A Nintendo a WarioWare játékokban soha nem fogta vissza magát. Idén a tizedik rész érkezik, és ez is hasonlóan őrült lesz: pörgős minijátékokat kell teljesítenünk (akár egy játékostársunkkal együtt), és minden irányított karakter másképp viselkedik, másképp mozog. A partijátékokat akár négyen is játszhatják.

Port Royale 4 - szeptember 10. - PlayStation 5, Xbox Series X|S

Néhány éve még nem gondoltuk volna, hogy ennyire rendszeres lesz a stratégiai játékok konzolra ültetése, de sokaknak bejött, sőt a Port Royale 4-ből most új generációs változat készül, amire mindenki ingyen frissíthet, aki esetleg játszott PS4-en vagy Xbox One-on. A kereskedős játékot 4K-ban játszhatjuk, szebb lesz a látványa, de azért világmegváltó dolgokat ne várjatok.

Life is Strange: True Colors - szeptember 10. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Stadia

A Life is Strange sorozat következő része, bár nem számozott, és nem is a Dontnod, hanem a Before the Stormot jegyző Deck Nine fejleszti, teljes értékűnek számít. Főszereplője Alex Chen, egy fiatal lány, aki képes érezni mások érzéseit, és ezen képességét használva igyekszik megoldani bátyja halálának rejtélyét. Ugyan a Life is Strange 2 nem sikerült olyan jól, mint az első rész, a True Colors egyelőre érdekesnek tűnik, izgatottan várjuk, milyen élményt kínál majd végül.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)