Hirdetés

Szeptemberben annyi játék jön, hogy több hónap sem lenne elég rájuk

|

Az ősz első hónapjában közel 40 játékot kapunk, ráadásul elsősorban újdonságokat.

Hirdetés

2021. szeptemberi videojáték megjelenések 3-4. hét

Deathloop - szeptember 14. - PC, PlayStation 5

Mióta a Bethesda az Xbox Game Studios nagy családjához csatlakozott, kevés szó esik a Deathloopról, mivel a játék eleinte csak PC-re és PlayStation 5-re jelenik meg. Mi viszont nem felejtettük el, és nagyon várjuk már, hogy részt vehessünk az időhurkos kalandban, amit a Dishonored fejlesztői szállítanak nekünk. A játékban Coltot alakítjuk, akinek az a feladata, hogy egy szigeten kiiktassa célpontjait, azonban mindig, amikor éjfélt üt az óra, visszakerül a ciklus elejére. Közben egy másik bérgyilkos, a gép vagy egy másik játékos által irányított Julianna épp rá vadászik, ezzel is számolnia kell. A játékmenet, a stílus, és a fejlesztők portfóliója miatt is izgalmas, reméljük, az év egyik legjobb játéka lesz belőle.

Hirdetés

SkateBird - szeptember 16. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Eddig csak a Tony Hawk's Pro Skater 1+2 tudta betölteni az űrt, amit a jó deszkás játékok hiánya keltett, de mindig szívesen látjuk az újabb próbálkozásokat. A SkateBirdben például gördeszkázó madárként csúszhatunk és trükközhetünk, apró pályákon hajthatunk végre feladatokat. Korábban kipróbálható volt a demója, az erősen félkésznek hatott, de azóta biztosan sokat javítottak rajta.

Ni No Kuni II: Revenant Kingdom - szeptember 17. - Switch

A Switch kínálata nem csak a Nintendo újdonságaitól hízik, szeptemberben a 2018-as Ni No Kuni II is elérhetővé válik a platformon. A JRPG-ben a fiatal Evan király szerepében indulhatunk kalandra, hogy megmentsük a világot a szörnyű gonosztól.

Aragami 2 - szeptember 17. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A lopakodós játékok kedvelői mindenképp tartsák radaron az Aragami 2-t, már csak azért is, mert az első rész meglepően jó volt. Ezt már akár kooperatívan is játszhatjuk háromfős csapatban. Fejlődött továbbá a harc is, többféle módon intézhetjük el ellenfeleinket, és felszerelésünket is fejleszthetjük.

World War Z: Aftermath - szeptember 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A vártnál nagyobb sikert arató World War Z új kiadásában megtalálunk minden tartalmat, ami a Game of the Year Editionben volt, de újdonságokra is számíthatunk. Harcolhatunk a Vatikánban, Oroszországban teljesíthetünk új küldetéseket, új karakterek közül válogathatunk, új ellenfeleket küzdhetünk le, köztük patkányok hordáival. A legfontosabb újítás mégis a belső nézet, amivel egészen új élmény lehet a zombik elleni küzdelem.

Kena: Bridge of Spirits - szeptember 21. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Már az első előzetes óta izgatottan várjuk a Kena: Bridge of Spirits megjelenését, a játék azonnal elvarázsolta játékosok százezreit. Az Ember Lab alkotásában Kenát irányítjuk, aki varázslatos képességeivel segít a holtaknak átjutni a túlvilágra, őt pedig apró, aranyos lények támogatják mind a kalandozás, mind a harcok során. Botjából íjat képes varázsolni, de a mágia is segíti útján. Annak ellenére, hogy egy 14-fős csapat készíti, nagy reményeket fűzünk hozzá, reméljük, nem fogunk csalódni.

Sable - szeptember 23. - PC, Mac, Xbox Series X|S

A sajátos látványvilágú Sable az év egyik legérdekesebb indie játéka. Ebben Sable-t kísérhetjük át hatalmas sivatagokon és gyönyörű tájakon, hogy rejtélyes romokat fedezzünk fel, és kiderítsük, ki ő valójában. Fejtörők is várnak ránk.

Diablo II: Resurrected - szeptember 23. - PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Blizzard nem kívánja megismételni a Warcraft III: Reforged botrányát, ezért a Diablo II felújításával egy remasterekben jártas csapatot bízott meg. A végeredmény már a béták alapján is jobbnak tűnik. A Resurrected kiadással úgy rázzák fel az idén már több mint 20 éves RPG-t, hogy megőrzik a régi hangulatot és játékmenetet, de közben megváltoztatják azokat az elemeket, amik kényelmetlenséget okoztak annak idején. Szinte minden újítást kikapcsolhatunk majd a grafikai fejlesztésektől az arany automatikus felvételéig, és átvihetjük mentéseinket az eredeti játékból.

Embr - szeptember 23. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Újabb Stadia-exkluzív tör ki a Google szolgáltatásának keretei közül. Az Embrben tűzoltóként kell tevékenykednünk egyedül vagy barátainkkal együtt, így amellett, hogy megfékezzük a lángokat, a civilek kimentése is teendőink között szerepel. Persze a feladat nem lesz egyszerű, de számos kütyü áll rendelkezésünkre.

Death Stranding: Director's Cut - szeptember 24. - PlayStation 5

Bár Kojima nem érzi egészen pontosnak a Director's Cut elnevezést, a Sony mostanában így hívja játékai kibővített, PlayStation 5-re átpakolt kiadásait. Akárhogy is, a Death Stranding ezen változata nem csak látványában múlja majd felül az eredetit, hiszen új küldetéseket, tennivalókat és eszközöket is kapunk. Lesz például katapult, lőtér, versenyezhetünk épített pályákon, több módot kapunk, új területeket fedezhetünk fel, és még a felhasználói felületet is átdolgozzák. A frissítés az eredeti játék tulajdonosainak 10 eurónak megfelelő összegbe kerül.

Lost Judgment - szeptember 24. - PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S

A Yakuza spin-offként megjelent Judgment folytatásában Takayuki Yagami egy olyan bűnöző után nyomoz, akit egyaránt vádolnak szexuális bűncselekményekkel és gyilkossággal. Az előző részhez képest fejlődik a harcrendszer, három különböző stílus közül választhatjuk ki a nekünk tetszőt, illetve a lopakodós részek is jobbá válnak.

Dragon Ball Z: Kakarot - szeptember 24. - Switch

Számítani lehetett arra, hogy előbb-utóbb a Dragon Ball Z: Kakarot is ellátogat Switchre, és most jött el az idő. A tavaly megjelent akció-szerepjáték játék ugyan nem volt kifogástalan, a rajongóknak elég szórakozást nyújthat.

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2 3 4 5

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)