Hirdetés

Szeptemberben érkezik a WET

|

Az Activision által kukába hajított projekt még az ősszel megérkezik, hála a Bethesda-nak.

Hirdetés

Rubi Malone egy kőkemény akcióhős. Neki aztán mindegy, hogy karddal, pisztollyal, vagy puszta kézzel pusztít-e el mindenkit aki az útjába áll. Az Activision-Blizzard ugyan érdektelennek találta a hölgyikét, de szerencsére jött a Bethesda, így szeptemberben már apríthatjuk is a gonoszokat.

A WET rettenetesen akció orientált lesz. Rubi olyan mozgásokat végez szűk rucijában, ami már szinte erkölcsrendészeti eset, de ha esetleg ellenőrzést kapna, nincs gáz, felszecskázza az ellenőröket is. Valami sztori is van ám, ami elég erősen hajaz a Kill Billre - valami pasit keres, aki otthagyta őtet meghalni - de igazából a készítők szerint sem ez a lényeg, hanem az AKCIÓ. Ha másra nem is, egy önfeledt hétvégéi ámokfutásra megfelel  majd a PS3-ra, és Xbox 360-ra érkező csihi-puhi.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)