Hirdetés

Szeptemberben érkeznek a Resident Evil HD-k

|

Mire elkezdenek hullani a falevelek, addigra mi is játszhatjuk a botox kezelésen átesett Resident Evillel.

Hirdetés

A Capcom idei Comic-Con jelenléte a két csihipuhis fő játékára koncentrálódik, tehát az Ultimate Marvel vs. Capcom 3-ra és a Street Fighter  X Tekkenre. Ettől függetlenül rohamléptekkel közeledünk a Resident Evil 4 HD és a Code Veronica megjelenése felé, hiszen előbbi szeptember 20-án, utóbbi pedig szeptember 27-én lesz telepíthető állapotban, Xbox Live Gamesen és PSN-en. A korábbi hírek alapján már tudjuk, hogy a HD felbontás mellett a közösségi elemek is előtérbe kerülnek, tehát az achievementek és a trófeák is. A Capcom még nem nyilatkozott a várható árakról, de annyit elárult, hogy budget kategóriára számíthatunk.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)