Hirdetés

Szeptemberre várhatjuk a Jagged Alliance: Crossfire debütálását

|

A Kalypso Media és a bitComposer Games által bejelentett önálló Jagged Alliance kiegészítő szeptemberben teszi tiszteletét előttünk.

Hirdetés

Útban van a Jagged Alliance: Back in Action legelső önállóan futtatható kiegészítője, amely a Crossfire nevet kapta a keresztségben és kiderült róla az is, hogy mikor szándékozik meglepni minket.

A PC exkluzív stratégia ezúttal Khanpaa békés országában játszódik, ahova Behnam Atigullahs nagykövet kérésére utazunk kivizsgálni egy rejtélyes zsoldos csapat kilétét, akik a népet fenyegetik.  A rengeteg újítás és bővítés (10 új zsoldos, 10 új térkép, új fegyverek, ellenfelek és felszerelések) mellett a Crossfire 15 és 20 óra közötti játékidőt ígér, amellyel nagyszerűen felidézhetjük az alapjáték hangulatát.

A Jagged Alliance: Crossfire szeptemberben kerülhet kiadásra, kizárólag PC-re a Kalypso Media óvó kezei alatt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)