Hirdetés

[Ma 20:00-tól] Late Night Live Aréna - visszatérnek a lázadók, kérdezzetek!

|

Meglepetésszerűen támadnak. Nem számít senki rájuk. A GameStar éjszakai kommandója ismét kihúzza a kanapét a sarokból, március 27-én este élőben zavarják meg a nyugalmat. Mindenkiét.

Hirdetés

Megint egy stúdióba kerül EndreMan, RG és Nightwolf, és talán más szerencsétlen GameStar arc is melléjük ül, legyen ma ez a vendég Kox. 

A téma megint szabad, a legjobb kérdezők pedig a 2013/04-es GameStar magazin Aréna rovatába is bekerülhetnek, tehát van miért pedálozni. Aki pedig éppen azt szeretné most megkérdezni a kommentek között, hogy mikor is kerül majd fel a szülinapi Late Night Live Aréna Anniversary Edition, az most ne is gépeljen tovább, mert örömmel jelentjük, hogy a GameStar YouTube csatornáján  folyamatosan kerülnek majd ki a műsorok. Minden. Ez pedig nagyon jó hír, csak még egy kicsi türelmeteket kérjük.

Jöhetnek tehát a kérdések a kommentek között, szerda este 20 órától pedig élőben támad a GS mutáció, a műsort élőben nézhetitek itt: https://www.gsplus.hu/live.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)