Hirdetés

Szeretnéd élőben látni R2-D2-t?

|

A Star Wars Nap hírére egy messzi-messzi galaxisból utaznak Magyarországra az univerzum legismertebb figurái, köztük R2-D2 is. Gyere el és találkozz vele személyesen!

Hirdetés

Ha beéred evilági ikertestvérével, R2-DK-val, még jobb: a GameNight Star Wars napon ott lesz Magyarország egyetlen, a LucasFilm által jóváhagyott droidja!

Akárhányszor látjuk Dukovits Krisztián saját készítésű, vákuumformázással készült, „beszélő”, zenélő, világító, méretarányos, teljesen „élethű” droidját, R2-DK-t, mindig leborulunk nagysága előtt. Május 4-én, a GameNighton ők is ott lesznek, aki eljön, találkozhat a tervezővel, és egy kerekasztal beszélgetés során mindent megtudhat a kulisszatitkokról. Addig is nézzétek meg az alábbi videót, melyen láthatjátok R2-t működés közben, illetve látogassatok el a hivatalos Facebook oldalra, ahol számos képet találtok róla.

A rendezvény fontosabb részletei, írjátok fel a naptárba, és mindenképpen gyertek el, ha igazi Star Wars rajongók vagytok, azért, ha csak szimplán tetszik az univerzum, azért:

Star Wars Nap - a Halálcsillag árvái

Időpont: 2015. május 4., hétfő, 16:00-tól

Hol: A Grund - 1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.

Facebook event: Itt jelezd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES! Szóljatok mindenkinek galaxison innen és túl! May the Fourth be with you!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)