Hirdetés

Szeretnél egy i7-es gamer notebookot?

|

8 giga memória. GeForce GTX 860M kari és egy i7-es proci. Brutálisan erős ASUS gamer noti. A tied lehet.

Hirdetés

Ezer és egy dolgot tudunk mondani, amiért érdemes lesz pénteken kilátogatni a GameNightra, de ha a hivatalos magyar League of Legends verseny, a Witcher 3 és Van Helsing III launch party és a megannyi egyéb program nem győz meg, akkor most mutatunk valamit, ami biztosan meg fog.

Alább láthatjátok a GameNight legértékesebb ajándékát. A pénteki rendezvényről valaki egy hatalmas mosollyal az arcán, a hóna alatt egy  ASUS G551JM-DM057D notebookkal fog távozni. Az AQUA és a GameStar ezt a brutális masinát fogja odaadni a GameNight egy látogatójának, de természetesen nem csak úgy, véletlenszerűen. Ugyanakkor nem kell mást tennetek azért, hogy megnyerhessétek a notit, mint eljönni a rendezvényre és felírni a neveteket egy darab papírra. Ez azért elég jól hangzik?

Ezen felül persze még rengeteg ajándék, verseny és program vár rátok pénteken a GameNighton, ahova mindnyájatokat nagy szeretettel várunk.

GameNight május 22.

Időpont: 2015. május 22., péntek, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Gyere, bulizz velünk!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)