Hirdetés

Szeretnél egy lajhárt a World of Warcraftban? Tiéd lehet, ha elegen jótékonykodnak

|

Amellett, hogy Daisy valószínüleg a legaranyosabb lény, ami valaha bekerült ebbe a játékba, jelenléte még egy jó ügyet is szolgál.

Hirdetés

A Blizzard minden évben kiad egy petet, amihez valamilyen jótékonysági akciót kötnek, de ezúttal egy kicsit más lesz az egész. Daisy, az iszonyat cuki lajhár nem a játékbeli boltban vár minket, és nem kötelező fizetni a begyűjtéséért. Az adakozás teljesen önkéntes, és ha az érdeklődőknek sikerül összedobniuk 1 millió dollárt, akkor minden World of Warcraft játékos automatikusan megkapja majd az új állatkát.

Hirdetés

A másik változás, hogy a Blizzard ezúttal a szokásos szervezeteik helyett az Orvosok határok nélkül szervezetnek gyűjt, akik világszerte igyekeznek segíteni a járvány sújtotta közösségeken. Egy nagyon kellemes kezdeményezés ez, mivel így egyik játékosnak sem muszáj a zsebébe nyúlnia Daisy megszerzéséhez, ráadásul a félútért is jár jutalom. Ha megvan az 500 000-es határ, akkor Bananas, a kismajom lehet a miénk.

Aki szeretne részt venni a kampányban, az ezen az oldalon adakozhat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)