Hirdetés

Szeretnél egy PS5-ös The Callisto Protocol gyűjtői kiadást? Csak ennyit kell tenned érte

|

A lenyűgözően látványos sci-fi horror hazai forgalmazója, a Magnew felajánlott egy példányt, és mi ezt oda fogjuk adni valamelyikőtöknek.

Hirdetés

Tavaly decemberben jelent meg a Dead Space alkotóinak brutális túlélőhorrorja, amelyben a Josh Duhamel alakította Jacob Lee bőrébe bújva kell megpattannunk a Jupiter holdján létesített büntetőtelepről. Ez már önmagában is komoly kihívás lenne, de a helyzetet nehezíti, hogy egy kontrollálatlanul terjedő fertőzés hatására a fogvatartottak és a személyzet zöme vérszomjas szörnyeteggé változott.

Arról, hogy legyen okunk újra nekifutni a rémálomba illő kalandnak, a megjelenés óta elérhetővé vált New Game+ mellett a kihívás mértékét fokozó Hardcore és Contagion játékmódok gondoskodnak. Tavasszal és nyáron pedig további tartalmi bővítésekre lehet számítani, köztük egy sztori-DLC-re.

Hirdetés

Miként a bevezetőben is írtuk, a The Callisto Protocol hazai forgalmazója, a Magnew felajánlott egy PlayStation 5-ös gyűjtői példányt, amit azok között fogunk kisorsolni, akik az alábbi videóban feltett kérdésre helyesen válaszolnak. Az e-maileket április 16-án éjfélig várjuk nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, a másnap lezajló sorsolást követően a forgalmazó veszi fel a szerencsés nyertessel a kapcsolatot.

@gamestarhu ❗️Ide jöhet a megfejtés: nyeremenyjatek@gamestar.hu #gamestarhu #Magnew #fyp #PlayStation5 #Sony #TheCallistoProtocol ♬ original sound - GameStar Hungary

Fontos tehát hogy mindenképpen a fenti e-mail címre küldjétek el a megfejtést, és ne ide írjátok meg, miként a vonatkozó Facebook-poszthoz vagy a TikTok-videóhoz kommentelt helyes válasz is pusztába kiáltott szó csupán, ami nem jogosít fel a játékban való részvételre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)