Hirdetés

Szeretnél egy új gamer PC-t?

|

A jövőheti GameNight legszerencsésebb játékosa egy vadonatúj gamer PC-vel távozik a rendezvényről.

Hirdetés

Megint rengeteg exkluzív program, meglepetés és persze játék vár titeket a GameNighton, de természetesen most is készültünk számotokra egy különleges ajándékkal is.

A Radium.hu és a GameStar felajánlásával a GameNighton egy több mint 200 ezer forint értékű gamer PC-t adunk majd valakinek. Ahhoz, hogy a tietek lehessen ez a csodagép, lényegében csak annyit kell tennetek, hogy eljöttök egy ingyenes rendezvényre, felírjátok a neveteket egy darab papírra és jól érzitek magatokat a pajtásaitokkal. Ez azért elég jól hangzik, nem?

A Radium Aurora GT 2.0 egy meglehetősen erős gamer gép, amiben egy i5 proci mellett 8 giga ram és egy GTX 960 OC videokártya kapott helyet. Ezzel a konfiggal már a legújabb játékok sem okozhatnak gondot, ráadásul már maga a ház is olyan jól néz ki, hogy nincs szíved betenni az asztal alá. Ezen a linken megnézhetitek a gépet, annyi különbség van, hogy a GameNightról hazavihető modellben 8 giga RAM van, illetve egy komolyabb ház jár hozzá.

A GameNighton újra lesz League of Legends 3v3 verseny, minden platformon kipróbálható lesz a Batman: Arkham Knight és persze visszatér a Guitar Hero, az Oculus Rift és a FIFA 15 is. Ezeken felül még rengeteg meglepetés vár rátok, a részletekért kövessétek a GSO-t és a GameNight hivatalos Facebook oldalát.

GameNight Batman és a League of Legends

Időpont: 2015. június 23., kedd, 16:00-tól

ÚJ HELYSZÍN: Zippp Club, Margitsziget

Facebook event: Itt mondd, hogy jössz!

Facebook oldal: GameNight

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!!!

Ki tart velünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)