Hirdetés

Szeretted a Space Harriert? A Shenmue atyjának új játéka tetszeni fog!

|

Yu Suzuki az Apple Arcade-del együttműködve fejlesztette a 80-as évek lövöldéire emlékeztető alkotását.

Hirdetés

Yu Suzuki neve biztosan ismerősen cseng azok számára, akik szerették a Shenmue sorozatot. A játék harmadik része 2020-ban, 18 évvel a második epizód után jelent meg, idén pedig még egy anime sorozat is készült a története alapján.

A széria atyja viszont más projektekkel is foglalkozott mostanában. Az egyik ilyen a legújabb játéka, az Air Twister, amelyet a YS Net fejlesztésében az Apple Arcade fog kiadni június végén.

Az Air Twister játékmenete a klasszikus arcade shootereket idéze, a látványvilág viszont rendkívül színes, kaotikus, és a jelek szerint egy a főhős egy fantasy univerzumban harci hattyú hátán indul csatába. A sztori szerint a főszereplő Princess Arch karakterét irányítva közdhetnek a játékosok 12 szinten 20 különböző ellenségtípus és 10 boss ellen.

Hirdetés

Érkezett a játékhoz egy kedvcsináló is, magáért beszél, és ha véletlenül eszedbe jut közben a klasszikus Sega játék, a Space Harrier, senki nem fog furcsán nézni rád ezért.

Az Air Twister június 24-én fog debütálni az Apple Arcade kínálatában, ahol olyan japán alkotások, mint a Sega által fejlesztett ChuChu Rocket! Universe és a Konami-féle Frogger in Toy Town is elérhetőek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)