Hirdetés

Szerezz olcsón Windows 10-et a karácsonyi leárazás során!

|

Akár a Cyberpunk 2077 miatt újítanál operációs rendszert, akár az ünnepek során szerzett új PC-det frissítenéd, vagy irodai programokra van szükséged, ez az akció neked szól!

Hirdetés

2020 is egy remek év a gépújításra: ha jó áron tudunk komponenseket szerezni, olyan masinákat rakhatunk össze, amik még hosszú évekig megbízhatóan működnek - válasszunk akár AMD-t, akár Intelt vagy Nvidiát. Laptopok tekintetében szintén sok gyártó ajánlatát érdemes megnézni, de mit sem ér az egész legális, folyamatosan frissülő Windows 10 nélkül, hiszen ha ez nincs, sok játék gyengébben futhat, ráadásul a 4K-ról és a ray tracingről is lemondhatunk 64-bites rendszer hiányában.

Szerencsére a Godeal24 karácsonyra is készült egy ünnepi leárazással, melynek keretében a Microsoft operációs rendszere és irodai szoftvercsomagja is remek áron kapható.

Hirdetés

Speciális karácsonyi ajánlatok - akár 88%-kal olcsóbban, a készlet erejéig!

50% kedvezmény az EGD50 kuponkóddal!

Csomagajánlatok - vedd meg a kettőt együtt az EGD62 kóddal!

További ajánlatok - a legjobb ár akár szórakozáshoz, akár munkához az EGD55 kóddal!

További ajánlatok >>

A vásárlás nagyon gyors és könnyű, számos fizetési mód közül lehet választani, és azonnal megkapjuk a kulcsot e-mailben. Az ajánlatok csak az akció időtartama alatt és a készlet erejéig élnek.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a GoDeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)