Hirdetés

Szerezz profi kiegészítőket a Bazi Nagy Predator leárazás keretében!

|

Ha új egérre, fülesre, hátizsákra vágysz, adunk pár tippet annak kapcsán, hogy mit érdemes fontolóra venni!

Hirdetés

Az utóbbi néhány évben minden eddiginél keményebben ráment az Acer a gaming szektorra a Predator termékekkel, megbízható gamer laptopok, kiegészítők jelentek meg ezen márkanév alatt. Ha már elkopott a régi egeretek, eltört az ezer éve használt fülesetek pántja, vagy csak szimplán úgy érzitek, nagyobb testreszabhatósággal, jobb hangzással többet ki tudnátok hozni magatokból, itt a remek alkalom, hogy beújítsatok valamit!

Hirdetés

A PredatorShop.hu-n épp zajlik a Bazi Nagy Predator Leárazás, melynek keretében számos terméket vehettek meg kedvezőbb áron. Például ezeket:

Predator Hybrid hátizsák

Ár: 22.990 Ft helyett 11.990 Ft
Több infó: PredatorShop.hu

Kattints ide több infóért!

Iskolakezdésre bizony elengedhetelen egy jó iskolatáska, de az Acer Hybrid nem csak füzetek és tankönyvek tárolására alkalmas, laptopot is biztonságosan szállíthatunk benne. Strapabíró kialakításának, szivaccsal párnázott belsejének, vízlepergető anyagának köszönhetően biztos, hogy akármit pakolunk bele, nem kell tartanunk a sérülésektől. Mivel kimondottan a gamereket célozza, headset tartó és több rekesz is található benne, de a kirándulni vágyók vagy edzésre járók a cipőtárolónak is hasznát vehetik - robosztus vállpántjai és állítható mellkascsatja minden szituációban kényelmessé teszik.

Kinek ajánljuk? Ha egy sokoldalú, minden helyzethez illeszkedő, laptopodat és gamer kiegészítőidet is biztonságosan tároló, egyben tágas és nem utolsósorban dizájnos táskát keresel, ez lesz számodra a tökéletes választás.

Predator Cestus 310 gaming egér

Ár: 13.990 Ft helyett 9.990 Ft
Több infó: PredatorShop.hu

Kattints ide több infóért!

FPS-ekben nagyon sokat számít, hogy milyen egeret használunk, mennyire kényelmes a kialakítása, milyen precíz. A Cestus 310 mérete pont megfelelő, kezünk jól rásimulhat, ergonomikus, modern kialakítása, valamint a 6 gomb és a görgő segít, hogy az éles helyzetekben gyorsan reagálhassunk, ráadásul akár 10 millió kattintást is bír. Egy 4200 dpi-s optikai szenzor dolgozik benne, így a 180 fokos fordulások sem jelentenek akadályt neki. Világítás tekintetében 4-féle opció közül választhatunk, hogy igazán saját ízlésünkhöz alakítsuk.

Kiknek ajánljuk? A Cestus 310 a kezdőknek és az e-sport irányába kacsintgatóknak egyaránt remek választás, de az is boldogan és elégedetten használja majd, aki valahol középtájon jár.

Predator Galea 311 gaming headset

Ár: 16.890 Ft helyett 11.990 Ft
Több infó: PredatorShop.hu

Kattints ide több infóért!

Az egér segítségével reagálhatunk a beérkező információkra, ellenfeleink mozdulataira, de ahhoz, hogy ezeket pontosan érzékeljük, kell egy jó füles is. A Galea 311-et 50 mm-es hangszórókkal szerelték, amiket az Acer True Harmony technológia és a zajszűrés egészít ki, így garantálva a páratlan hangzást. Puha, szivacsos fülpárnáinak hála órákon keresztül kényelemben játszhatunk. Mikrofonja rugalmas, irányérzékeny, tiszta beszédhangot ad át. A Hangerő- és mikrofonszabályzóval villámgyorsan finomhangolhatjuk beállításainkat.

Kiknek ajánljuk? Azoknak, akik nem csak hallani, hallatszani is szeretnek az online játékokban, fontos nekik, hogy eszközeik menőn nézzenek ki, és szeretnének egy igazán jó ár-érték arányú perifériával gazdagodni.

Csapj le az akcióra!

A PredatorShop.hu oldalán elképesztő ajánlatokat találtok szeptember 13-ig, a meghosszabbított akció keretében, ráadásul a fenti termékeket is brutál jó áron megkaphatjátok! Fenevad gamer laptopokat, monitorokat és kiegészítőket találtok a kínálatban. Használjátok ki a kedvezményeket!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)