Hirdetés

Szétszéledt a csapat, lehúzta a rolót a Star Wars: Battlefront-inspirálta játék

|

Sajnos elbukott a Galaxy in Turmoil, amit a szintén elkaszált Star Wars: Battlefront III ihletett.

Hirdetés

A 2010-es években az EA sikeresen újraélesztette a Star Wars Battlefront szériát, de azért valószínűleg még így is sok rajongó bánja, hogy a klasszikus részek folytatása, a Star Wars: Battlefront III a kukában landolt sok évvel ezelőtt.

Az elkaszált harmadik epizód azonban megihlette a Frontwire Studios csapatát, és a srácok el is kezdtek dolgozni saját játékukon. Ez lett a Galaxy in Turmoil, amihez régebben még demó is érkezett, és egy ideig akár úgy is tűnhetett, hogy sínen van a projekt. Sajnos azóta sok változás történt a stúdió háza táján, így fontos döntést kellett meghozniuk a srácoknak.

Hirdetés

A megbukott Kickstarter-kampányt és a nem túl ütős demót követően a brigád bejelentette, hogy elkaszálták a Galaxy in Turmoilt, aminek egy változata ugyan még megtalálható a Steam kínálatában, viszont a hivatalos szerverek leálltak.

"A tech demo megjelenése és a bukott Kickstarter után szimplán nem maradt benzin a tartályban. Sokan szerencsések voltunk. Sikerült néhány remek karriert megszerezni a Galaxy in Turmoil utóhatásaként. A csapatunk egy jókora része néhány igencsak sikeres stúdióhoz csatlakozott, mások pedig teljesen más karrierutat kezdtek el követni. Mindezek ellenére abban mind egyetértünk, hogy vad utazás volt ez, és nem vonnánk vissza az út során szerzett tapasztalatot és hosszú távú barátságokat."

- áll a csapat közleményében.

Habár a projekt csúfos véget ért, az mindenképp pozitív dolog, hogy a stúdió munkatársai végül megtalálták a helyüket.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)